Добредојдовте во Вила Двор!

Ние се наоѓаме во срцето на Стариот Град – Варош во тиха пешачка улица, многу блиску до Античкиот Театар, 5 минути од Горна Порта, 10 минути од Самоиловата Тврдина, 5 минути помеѓу двете прекрасни цркви Св.Софија и Св.Богородица Перивлепта. Популарната плажа Потпеш е на 10 минути одење од нашата вила.

Охридската Чаршија и Плоштадот се исто така на кратка пешачка дистанца.

Нашите гости можат да го користат бесплатниот маркинг на Горна Порта за своите коли, а ние сме на 150м од Портата.

IconКако да стигнете до Вила ДворПревземи Мапа